• Новини

Aкумулатори с марка BOSCH, DETA и HAGEN с 10% намаление

Всички акумулатори с марка BOSCH, DETA и HAGEN с 10% по-добри цени в магазините на Ауто1.

Промоцията е изчерпана.

Bosch е германска компания, която през 1927 година започва производството на акумулатори и в продължение на много години определя стандартите на производителност и ефективност.  Стартиране със система и нещо повече С много високите си капацитет и ток на студено акумулаторите на Bosch осигуряват стартиране на автомобила практически при всякакви външни температури. Иновационната решетъчна технология прави тези енергийни пакети устойчиви на високите температури в моторното пространство. Едновременно с това решително се намаляват разходът на вода и корозията.
Използването на Silver-технологията на Bosch намалява до голяма степен предизвиканата корозия от излъчваната топлина и така повишава значително експлоатационната продължителност на акумулатора.

Многократно доказаните при всякакви климатични условия акумулатори на DЕТА серия Power с многофункционално предназначение и много добро съотношение качество / цена са перфектния избор за повечето съвременни автомобили. Много подходящи при автомобили с нестандартно оборудване и при всекидневно шофиране. Акумулаторите DЕТА Power са произведени с 3DX технология за по-добра производителност и много по-дълъг живот.

HAGEN са въплътени многочислени усъвършенствания и модификации, гарантиращи дълъг живот и по-добри операционни параметри на батерията
- технологията Calcium/ Calcium понижава изпаряемостта на вода с 66%, което намалява необходимостта от обслужване на батерията
- вградения джоб сепаратор удължава живота на батерията с около 20%
- в производството и се използват специални сплави, които я правят почти необслужаема
Hagen Batterie AG е дъщерно дружество на Deutsche Exide Gmbh.

« Назад

Новини

НОВ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ В ГР. РУСЕ

22 February 2018 | 11:14

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, НА 19.02 ОТВОРИ ВРАТИ НОВИЯТ РЕГИОНАЛЕН СКЛАД ...

| още »

АКЦИЯ: КУПИ ДВА КАШОНА МАСЛО TOTAL, CASTROL ИЛИ ELF НА СТРАХОТНА ЦЕНА И ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК

20 February 2018 | 17:04

КУПИ ДВА КАШОНА МАСЛО С МАРКИТЕ TOTAL, CASTROL ИЛИ ELF НА СТРАХОТНА...

| още »