Exide


“Exide използва компоненти и материали с висока производителност, включително сепаратори от стъкло с висока повърхност ( при AGM-батериите), усъвършенствани оловно-калаени сплави и уникални въглеродни добавки в активната маса.
Изобретени за първи път от Exide през 2008 г., батериите EFB започнаха да играят все по-важна роля за производителите на автомобили, за да намалят разхода на гориво и емисиите. Сега Exide предлага най-новото поколение на оригиналното оборудване на пазара за резервни части, включващо Carbon Boost 2.0.
Новата батерия Exide EFB поддържа всички превозни средства, със и без системи Start-Stop, които имат високи изисквания за цикличност. Когато се монтира в автомобили със система Start-Stop, новата батерия EFB на Exide показва несравнимо възстановяване на енергията и изключително динамично приемане на заряда. Батерията също се възползва от по-дълъг общ живот, когато се монтира в автомобили с конвенционален силов тракт.
Батерията Exide Premium Carbon Boost 2.0 се зарежда до 2 пъти по-бързо благодарение на собственото приложение на Exide на въглеродни добавки върху отрицателните плочи. Тази техника беше открита по време на разработването сериите AGM и EFB и доведе до подобрено приемане на заряд и значително намалено време за зареждане. Premium Carbon Boost 2.0 е проектиран да издържа на екстремни температури, енергоемко електрическо оборудване и интензивно градско шофиране.”

« Назад

Новини

Акция с Bosch Quick FIT TPMS

11 September 2023 | 10:33

Продукт в акцията : Bosch Quick FIT TPMS Период на акцията: 01.09....

| още »

АКЦИЯ системи за асистиране на водача (ADAS)

11 September 2023 | 10:09

Период на акцията: 04.09 – 30.11.2023 Артикули, участващи в ...

| още »