NTN-SNR с нова серия датчици за мониторинг на скоростта на колелата


NTN-SNR ЗАСИЛВА ПОРТФОЛИОТО СИ С НОВА СЕРИЯ ДАТЧИЦИ ЗА МОНИТОРИНГ НА СКОРОСТТА НА КОЛЕЛАТА

В началото на 2017 г. NTN-SNR въвежда на независимия пазар за продажба на резервни части нова серия от датчици за мониторинг на скоростта на колелата. Това се случва точно 20 години, след като фирмата стартира серийната продукция на първите колелета с монтирани ASB® (лагери с активен датчик) в завода Сейнод в района От-Савойе във Франция.

Мехатронният бизнес на NTN-SNR, развит с помощта на лагерите ASB®

По това време SNR вече беше направил достъпни в публичното пространство целия си опит, както и регистрираните лицензи по патентите си за всички основни играчи на пазара. В резултат на това ASB® днес е световно признат стандарт в областта на измерването на скоростта на колелата в автомобилния бранш. От своя страна този факт доведе до внедряването на още допълнителни системи като например анти-блокиращата спирачна система (ABS) и електронния стабилизиращ контрол (ESC). Първоначалният успех накара NTN-SNR да ускори развитието на различни мехатронни технологии, които все още представляват основно стратегическо звено за компанията.

NTN-SNR – винаги на върха на технологичните разработки

Осланяйки се на опита и професионалните си познания, NTN-SNR е първият производител на лагери за колела, който ще стартира производството на линия с 214 датчика за скоростта на колелата. Тази серия ще допълни портфолиото на компанията, което се представя на пазара за резервни части за автомобили. Богатото портфолио покрива производството на резервни части за почти 6500 модела превозни средства, като скоро ще бъде допълнено от други 100 допълнителни части.
Портфолиото на NTN-SNR покрива пълния спектър на сензорни технологии, които са налични на пазара, включително активни и пасивни, такива с активен ефект на Хол и магнитно-резистентни датчици.
Всички датчици са преминали през тестовете на производителя и всеки продукт е подложен на 100%-ов контрол на качеството. Благодарение на опита си на пазара за лагери, NTN-SNR по този начин гарантира пълното съответствие между лагера на колелото и датчика.

С навлизането на новите продукти, NTN-SNR гарантира всяка от следните точки:
 - опита като производител на оригинални резервни части
 - майсторството в технологията, базирано на 30 годишен опит в регистрацията на патенти
 - опит, придобит в съвместното разработване на двойки датчик/импулсен генератор заедно с водещи производители
 - устойчивост на разработките: тестови програми в производствените цехове на NTN-SNR (тестване на термичната устойчивост, цялостност на уплътненията, вибрации, механична устойчивост и други)
 - екипи „Научноизследователска и развойна дейност“ във Франция
 - 100%-ов контрол на качеството на линиите за производство
 - идеално допълнение към портфолиото на лидера в тази индустрия

NTN-SNR – винаги ангажирани да доставят оптималните услуги на професионалистите
С цел ефективното обслужване на независимия пазар за резервни части за автомобили, NTN-SNR предлага цялостен каталог, посветен единствено на датчиците с препратка към комплекта лагери за колела. В приложение за смартфони TechScaN’R, през февруари ще бъдат представени брошура, информационен бюлетин Techinfo, както и всички номера на сензорни части

« Назад

Новини

Magneti Marelli

14 May 2024 | 12:25

Ауто 1 АД разшири портфолиото си за автосервизно оборудване с широк...

| още »

Машини за Климатици Magneti Marelli

14 May 2024 | 12:21

При закупуване на машина за климатици ALASKA PRIME R134A на ст...

| още »